Het appartement (80 m2) bestaat uit een keuken, ruime living, slaapkamer, badkamer en een groot terras op het gelijkvloers. Alles is voorzien voor een comfortabel verblijf met 4 personen.

De keuken is volledig ingericht met een koelkast met diepvriesvak, oven, koffiezet en microgolfoven. Alle potten, pannen en kookgerei zijn tevens voorzien, als ook de basiskruiden.

In de leefruimte vind je een eetplaats, een salon, en een hoek met een TV en DVD speler. De zetel kan makkelijk omgevormd worden tot een slaapbank (1m60 op 2m) waar je in alle comfort met 2 personen kan slapen.

De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed (1m60 op 2m, lattoflex) en een ruime kleerkast.
Naast 4 hoofdkussen zijn volgende dekbedden voorzien:
-2m20 op 2m (1x)
-1m20 op 2m20 (2x)

Bed- en badlinnen dient zelf te worden meegebracht (bij uitzondering ook mogelijkheid om bedlinnen te huren – 10 euro/pp).

In de badkamer vind je een lavabo, een ligbad met douche en een toilet. Er is een eveneens een apart toilet voorzien.

Op het ommuurde terras (25m²) staat een picknicktafel waaraan je met 4 personen kan eten. Er zijn ook 2 tuinzetels en een BBQ voorhanden.

Fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke bergplaats achteraan het appartement. Er is een autostandplaats voorzien voor het appartement.

Gratis WIFI aanwezig in het appartement.

In het appartement wordt niet gerookt, kleine huisdieren (maximum 15 kg) zijn toegelaten mits voorafgaande melding. Zie ook ‘met de hond aan zee’

Hier kan je de inventaris van het appartement downloaden